Pandemia a închis și restaurantele lui Mircea Dinescu, vizitate pentru mâncarea bună, vinurile românești și celebritatea proprietarului.

Restaurantele ”Lacrimi şi Sfinţi”, inaugurat în 2012 în Centrul Vechi, şi ”Politică şi Delicateţuri”, inaugurat în toamna lui 2019, lângă Hala Traian, au rămas fără clienți. A fost nevoit să concedieze zeci de angajați. „Faliment scrie pe afacerile mele”. Nici afacerea cu vinuri nu mai merge pentru că le vindea în propriile restaurant. Poetul a precizat că pagubele se ridică la cel puţin un milion de euro.

Singurul restaurant încă deschis este cel de la Cetate, de lângă Calafat, acolo unde din 1997 şi-a construit un veritabil paradis.

”La Port în Cetate mai am trei angajaţi. Acel loc poate supravieţui mai degrabă cu ajutorul turiştilor ce vin de la Viena, pe calea Dunării. În 2019 am avut 50 de asemenea croaziere, care au oprit la noi la cetate, pentru degustări şi momente de divertisment. Anul trecut, din cele trei restaurante am strâns doar 50.000 de euro!”, a spus Mircea Dinescu, citat de impact.ro.

mai mult la  /retetesivedete.ro/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.