Anunţul decesului a fost făcut pe contul de Facebook al jurnalistei, de către familia sa. Iuliana Roibu avea 41 de ani.

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soţie şi prietenă. Vă mulţumesc că aţi fost familia mea. Vă iubesc!”, a scris familia Iulianei pe reţeaua de socializare, drept ultim mesaj al Iulianei.

Postarea continuă cu o informare pentru cei care doresc să i se alăture Iulianei pe ultimul său drum: „Cu demnitatea şi discreţia pe care i le ştiu toţi cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marţi, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!”

Iuliana Roibu a fost jurnalistă pentru Evenimentul Zilei, Business Magazin, Financial Times şi Pro TV, petrecând peste 15 ani în presă şi devenind una dintre cele mai apreciate şi cunoscute jurnaliste din domeniul de business şi economic din România. După experienţa presei, aceasta a devenit antreprenor şi consultant pe probleme de comunicare, implicându-se în mai multe proiecte. Ea a studiat Ştiinţele Sociale la Colegiul Green Templeton, din Oxford, Marea Britanie, şi era membră a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice.

Citeste mai mult: adev.ro/qms9jm


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.