Este vorba despre Silviu Sergiu, fost redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei. Acesta a anunțat pe o rețea de socializare că a plecat de la Newsweek. Cel care a mai trecut de-a lungul timpului și pe la România Liberă și-a găsit repede de muncă.

Silviu Sergiu va activa la un site numit podul. Toate detaliile plecării sale de la Newsweek și amănuntele despre noul loc de muncă au fost oferite chiar de către acesta.

“Dragi prieteni,

La 31 decembrie 2020 relația mea contractuală cu SC News International SA, care deține franciza Newsweek în România, s-a încheiat.

Am dat curs propunerii colegilor de la Podul de a începe o nouā călătorie jurnalistică.

Îi mulțumesc lui Razvan Gheorghe, prietenul și, mai nou, noul meu coleg, pentru generoasa ofertă pe care mi-a făcut-o încă de la lansarea Podul, ofertă căreia i-am dat curs dupā doi ani. 🙂

Îi sunt recunoscător pentru oportunitatea de a scrie într-o publicație online pe care a construit-o de la firul ierbii și care, în doar doi ani, a atins cifre de trafic impresionante, comparativ cu resursele avute la dispoziție.

Am venit în echipa Podul pentru a contribui la o nouă etapă în dezvoltarea proiectului. Dupā 23 de ani de presā, provocarea de a construi ceva în peisajul mass media este binevenitā.

Rămâneți aproape, pentru că avem multe surprize pregătite.

Să fim sănătoși!” , a scris Silviu Sergiu pe o rețea de socializare.

www.capital.ro

Carte de vizită | Silviu Sergiu via LinkedIn

A lucrat la Jurnalul Național din 1997 până în 2005. A trecut la Evenimentul zilei, unde a stat până în 2016. A fost senior-editor și redactor-șef adjunct, la EVZ.

După EVZ, a trecut la România Liberă pentru 1 an. Din martie 2018, s-a alăturat Newsweek România.

El a prezentat și emisiunea Evenimentul zilei de la B1 TV, fiind înlocuit de Mălin Bot.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.