AcasăClubul preseiCine este Sarmiza Andronic, noua propagandista de la Antena 3. Legaturi stranse...

Cine este Sarmiza Andronic, noua propagandista de la Antena 3. Legaturi stranse cu fugarul PSD Sebastian Ghita

Sarmiza Andronic este o noua voce in concertul propagandistic al PSD care este promovata insistent de Antena 3 si stiripesurse.ro, site detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

-

Mihai Gadea si realizatorii Antena 3 o au invitata, de cateva luni, in studiourile postului pe Sarmiza Andronic, care se prezinta drept „analist politic”. Insa aceasta este in realitate o apropiata a lui Sebastian Ghita, candidand de altfel pe listele partidului infiintat de fugarul PSD.

Marti seara, intr-o emisiune la care era prezent si Marcel Ciolacu, ea l-a atacat violent pe Nicusor Dan si i-a adus osanale Gabrielei Firea.

„Ar fi foarte bine ca Nicusor Dan sa fie taxat la vot pentru aceasta iesire total nepermisa. Am vazut eleganta cu care doamna Firea trateaza aceasta campanie, domnia sa nu ataca, nici nu ar avea cum, nu sta in firea domniei sale”, a sustinut Sarmiza Andronic.

Sarmiza Andronic este familiarizata cu subsolurile insalubre ale politicii romanesti de mult timp, desi a aparut recent la televiziunile nationale.

In 2007, Andronic a candidat pentru un loc de parlamentar european pe lista Partidului Initiativa Nationala. Acest partid fusese infiintat de Cozmin Gusa, actual membru PSD si unul dintre canalele PSD de distribuire de fake news.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Ceausescul” . La numarul unu – 1990

0
Astfel, in primavara, cu Mihai Antonescu redactor sef si Petru Berteanu adjunct, apare ‘Ceausescul’. La numarul unu- plin de semnaturile neplatitilor de la ‘Catavencu’...