[doar pentru studiu, „maestrul Coroiu” reuseste sa nu puna nici o întrebare serioasa desi reproseaza asta altor jurnalisti] Seria de interviuri CristoiuTV: Alexandru Beleavski, corespondentul Radio România Actualități la Moscova

0
1223

Sîmbătă, 16 mai 2020, invitatul seriei de interviuri de pe cristoiuTv a fost Alexandru Beleavski, corespondentul Radio România Actualități la Moscova. Despre Alexandru Beleavski scriam pe cristoiublog.ro din 6 iulie 2007, ca reacție la acuzațiile aduse ziaristului de niște plutonieri majori din presa noastră înregimentată:

„Alexandru Beleavski e unul dintre cei mai buni corespondenţi străini de la Moscova. Asta deoarece a fi corespondent străin profesionist în Federația Rusă nu e deloc ușor, dacă ne gîndim la secretomania regimului, la ostilitatea sa față de presa occidentală, ba chiar și la diversiunile de tip KGB la care sunt expuși gazetarii acreditați la Moscova. Are surse sigure la cel mai înalt nivel în Federaţia Rusă. Sunt sigur că deseori informațiile sale le bat pe cele ale SIE și că prin urmare nici o Autoritate de politică externă de la noi nu le poate neglija. Transmisiunile sale de la Moscova fac onoare presei româneşti prin profesionalismul lor.”

mai mult la  /www.cristoiublog.ro/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.