AcasăClubul preseiSoții Tănase l-au "executat" pe Tismăneanu

Soții Tănase l-au „executat” pe Tismăneanu

Conflict de interese scandalos: Elena Vijulie-Tănase (44 de ani), cea care l-a concediat pe Vladimir Tismăneanu (69 de ani), este soția lui Stelian Tănase (69 de ani), pe care politologul l-a dat în judecată pentru un gest oribil.

-

O răfuială balcanică, de joasă speță, dar cu bătaie până în America: familia Tănase i-a venit de hac lui Vladimir Tismăneanu! Elena Vijulie-Tănase, directoarea secției în limba română a legendarului canal Europa Liberă (celebru ca post de radio, acum activ în online), l-a concediat pe reputatul profesor-politolog stabilit la Washington, după 37 de ani de colaborare.

Vestea a dat-o Vladimir Tismăneanu, într-un mesaj pe Facebook. Profesor de științe politice la Universitatea Maryland, acesta a insistat pe conflictul de interese care însoțește această decizie: „Cu consortul doamnei Tănase mă aflu în proces, pentru că a publicat în abjecta fițuică online «Cotidianul», a lui Nistorescu, numărul meu de cont bancar și adresa mea personală”.

Tismăneanu constată amar: „Ceea ce n-au reușit Ceaușescu și Iliescu, a reușit doamna Tănase. O felicit!”.

Elena Vijulie-Tănase a fost numită director la Europa Liberă pe 26 august 2020, în locul Sabinei Fati. După numai două luni (spre sfârșitul lui octombrie), ea l-a anunțat pe Vladimir Tismăneanu că-i întrerupe colaborarea. Acum a venit și înștiințarea oficială.

Răzbunarea lui Stelian Tănase: aflat în proces cu Tismăneanu, și-a pus soția să-l dea afară de la Europa Liberă!


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte”...

0
Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte par Nicolas Iorga. LIBRAIRIE UNIVERSITAIRE J. GAMBER. 1924. In-12. Impecabilă, pagini netaiate a I...

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura