Grigore Cartianu :

Securistul ticălos l-a numit „ofițer acoperit” pe un deputat USR care între timp a ajuns primar. Evident, mincinosul n-a putut demonstra, așa că e bun de plată. Și iată cum un turnător român ajunge să finanțeze Sputnik-ul rusesc, plătindu-i publicitate!

Sorin Roșca Stănescu a fost obligat de instanță să publice în presă sentința procesului de calomnie pierdut cu Lucian Stanciu Viziteu, primarul USR al Bacăului, și să-i achite acestuia 10.000 de lei daune morale.

Supremă umilință, printre publicațiile unde fostul deputat PNL va fi obligat să plătească un articol cu dispozitivul sentinței se numără și site-ul de propagandă rusească Sputnik.md.

Lucian Stanciu Viziteu l-a dat în judecată pe Sorin Roșca Stănescu în decembrie 2019, după ce acesta din urmă a scris pe Facebook că USR-istul ar fi “ofițer acoperit”.

Viziteu a semnalat, în fața instanței, că “la data de 12 aprilie 2018, pârâtul a publicat pe pagina sa de Facebook un text care îl viza pe reclamant și prin care îl cataloga ca ofițer acoperit, afirmație mincinoasă, denigratoare și care îi aduce atingere onoarei, demnității, reputației și imaginii reclamantului”. Viziteu a acuzat că Sorin Roșca Stănescu nu i-a cerut un punct de vedere.

mai mult la   /ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.