Încăierare la București, după capturarea lui Rizea. Ciutacu, atac la Anca Alexandrescu

Gestul realizatorului vine în urma unor emisiuni difuzate acum câteva săptămâni, în care s-a afirmat că „Ciutacu este unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să facă pușcărie”. Cu aceeași ocazie, Cristian Rizea a atacat, printre altele, și „legăturile din Monaco” ale lui Victor Ciutacu.

0
798

Realizatorul România TV Victor Ciutacu a dat în judecată firma care deţine Realitatea Plus (reprezentată de Alexandra Păcuraru), pe Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea şi moderatoare la postul Realitatea), pe fostul deputat PSD Cristian Rizea şi pe Bogdan Muzgoci (prezentator la Realitatea Plus).

Victor Ciutacu a atacat-o, în urmă cu câteva săptămâni, pe Anca Alexandrescu, fosta consilieră a liderilor PSD, catalogând-o „sifonăreasă”. Reacția lui Ciutacu vine în contextul capturării, în Republica Moldova, a fostului deputat PSD, Cristian Rizea, cu care Anca Alexandrescu făcuse un serial de „dezvăluiri”.

„Rizea e singurul fugar pe goana de care nu-mi pare rău că vine pachet la brutăria din țărișoara. Pentru că e prost, pentru că e sifon, pentru că e mitoman, pentru că e mincinos și, rezumând, pentru că e un gunoi. Mă lasă rece conflictele lui cu bogații momentului și încercările de a-i extorcă, la fel cum mi se rupe că are familie.

mai mult la  /universul.net/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.