Cornel Nistorescu : Codița românească la CNN

0
832

[]… Antena 3 are o relație mai veche cu CNN. A fost o colaborare care a evoluat treptat, de la statutul de afiliat pînă la cel de colaborator. Din păcate, Tărăboiul exagerat, grotesc, făcut de Mihai Gâdea nu izbutește să acopere statutul de stație colaborator al Antenei 3.

In interviul luat luni serara la lansarea „colaborării”, Tim Lister avea să spună în clar că CNN „are o nouă televiziune corespondentă” (citat fidel după transmisie). Deci, marea bombă anunțată de toată echipa de la Antena 3 este doar o avansare în grad. A trecut de la gradul de afiliat la cel de „corespondent”. Și-o fi dorind Dan Voiculescu și Mihai Gâdea să se arate ca mergînd la braț cu CNN, dar mai este mult pînă acolo, deși, în materie de aranjamente, i-au întrecut de mult.

Merită insistat asupra acestei lansări zgomotoase. Antena 3 a folosit lansarea emisiunii de la 18 cu câteva înnoiri tehnice. A dotat studioul cu ecrane impresionante, de mare efect, unice în tehnologia de televiziune în România. Facilitățile de transmisie și cadrul arată cu adevărat spectaculos. Din păcate, Mihai Gădea a crezut că marchează colaborarea cu americanii și simultan inaugurează studioul în noua sa configurare cu o discuție bombă cu Victor Ponta. Trec peste faptul că Victor Ponta, cu glumele sale obraznice, le-a stricat momentul spunînd că mai bine ar fi invitat-o de la început pe Iulia Vântur.

mai mult la  Codița românească la CNN – editorial de Cornel Nistorescu (cotidianul.ro)

Antena 3 devine partener CNN International – YouTube


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.