Ziaristii.com : Prin vocea lui Gâdea, Antena 3 îi amenință cu tribunalul pe cei care critică manipulările sale abjecte

0
685

Mihai Gâdea recidivează! Joi seară, în loc să-și pună cenușă în cap și să prezinte scuze publicului Antenei 3 și Alianței USR-PLUS pentru uriașa manipulare făcută cu o zi în urmă, propagandistul-șef al lui Dan Voiculescu și-a continuat „opera” de linșaj și a trecut la amenințări.

După ce le-a aplicat câte-o doză consistentă de linșaj premierului Ludovic Orban și procurorului Nicolae Sprîncu (șeful Biroului Electoral Sector 1), Gâdea a ținut să facă un anunț.

Mihai Gâdea: „Astăzi, mulți au scris sau au vorbit urât despre noi, despre Antena 3 și ziariștii săi. Am luat decizia de a nu lăsa lucrurile așa. Le vom intenta acțiuni în instanță tuturor celor care s-au pronunțat într-un anume fel la adresa noastră. Cine crede că poate să calomnieze, să mintă, să înjure, trebuie să plătească pentru asta! Inclusiv cu acea doamnă care e membru CNA și care a făcut acele afirmații oribile despre noi, ne vom întâlni în sala de judecată”.

Tupeul maxim e atins cu descrierea făcută de Gâdea inamicilor săi: „calomniază, mint și înjură”. E clar: slugoiul-șef al Varanului s-a uitat în oglindă!

mai mult la  /ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.