Va fi cutremur in TVR, se face comisie speciala de ancheta. Ies la iveala contractele cu Cristoiu, Buscu, Dinescu, Nistorescu: „Talk-show-uri transformate in acte zilnice de propaganda pro-PSD”

Deputatul Alexandru Muraru (PNL Iasi) solicita constituirea unei comisii parlamentare speciale de ancheta pentru activitatea Societatii Romane de Televiziune si Societatii Romane de Radiodifuziune, considerand ca respingerea raportului de activitate „nu ar fi suficienta” pentru a afla „nivelul cenzurii, al propagandei pesediste si al deturnarii din banii publici din aceste institutii”.

0
522

„Situatia din ultimii ani din televiziunea si radioul public trebuie urgent investigata oficial. Ceea ce s-a intamplat la cele doua servicii publice de media in ultimii ani trebuie anchetat in detaliu, prin intermediul unei comisii de ancheta parlamentara infiintata in acest scop. Conform regulamentului Camerei Deputatilor acest lucru trebuie demarat de minim 50 de deputati din doua grupuri parlamentare. De aceea, voi propune de indata infiintarea acestei comisii. (…)

Respingerea raportului de activitate nu ar fi suficienta, acest lucru ar insemna ca nu vom afla niciodata nivelul cenzurii, al propagandei pesediste si al deturnarii din banii publici din aceste institutii. Cele doua institutii de media publice au purtat cu nerusinare o campanie de sustinere a PSD in ultimii ani”, afirma Alexandru Muraru, vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant, potrivit unui comunicat transmis, duminica.

 

mai mult la   /www.aktual24.ro/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.