Noi frământări la postul Realitatea Plus. Florentina Bălășoiu cea care prezenta mai multe jurnale la postul de știri, și-a dat demisia.

Alte două nume cu ani în spate de la Realitatea Plus au fost trimise de conducerea postului în șomaj tehnic: Nora Dincă și Mariana Zberianu.

Mutările vin în contextul în care postul TV trece printr-o perioadă de schimbări: Costi Rogozanu a demisionat în urmă cu două săptămâni (după ce angajați ai stației au fost trimiși în șomaj tehnic dar chemați la muncă), Alina Manolache a venit de la Libertatea și a plecat după numai patru zile, un nou director executiv a fost numit la conducerea televiziunii.

Totodată, au emisiuni pe post Anca Alexandrescu (fostă consilier al lui Liviu Dragnea și al Vioricăi Dăncilă) și Miron Mitrea (fost ministru PSD). Gabriel Oprea, fost ministru PSD este, de asemenea, o prezență pe post (ca invitat).

Florentina Bălășoiu a ales să-și dea demisia de la postul de știri. Ea lucra la Realitatea de 7 ani.

“Simt că nu mai fac parte din această echipă. Îi mulțumesc publicului că m-a urmărit în fiecare zi, în cei aproape șapte ani la Realitatea TV”, a declarat Florentina Bălășoiu pentru Paginademedia.ro.

mai mult la www.paginademedia.ro


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.