Emisiunea cu Andrei Gușă va fi transmisă LIVE la DCNews.ro și DCNewsTV.ro. Fiul lui Cozmin Gușă și-a propus să aducă modificări importante în radioul românesc, prin preluarea Gold FM. Vor fi dezvăluite în emisiunea DCNews.ro de astăzi, de la ora 13:30!

”Eram într-o zi la București la un restaurant al unui prieten și a venit cu dosarul de vânzare al Gold FM, mi-a plăcut ideea și am insitat să facem tranzacția.” spunea Andrei Gușă despre ideea preluării Gold FM.

Vezi aici mai mult: Cosmin Andrei Gușă, noul patron GOLD FM: Era în insolvență, cu datorii la stat

Cazul Gold FM a ajuns în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului în şedinţa de astăzi, 17 noiembrie. Conform documentelor trimise la CNA, noul acţionariat al Gold FM va fi SC Angus Resources SRL, societate deţinută în exclusivitate de Cosmin Andrei Guşă, scrie Pagina de Media.
„Planul pe care l-am făcut cu echipa Gold FM este să mutăm radioul în zona de talk. Invităm români de valoare, care să vorbească, şi suntem conştienţi că avem un target de persoane la vârsta a doua, dar sperăm să păstrăm nucleul ăsta şi sper să aducem oameni apropiaţi de vârsta mea, care sunt interesaţi de problemele societăţii actuale, să-i aducem spre Gold FM”, a spus Andrei Guşă în şedinţa CNA. Citeste mai mult: adev.ro/qjxt1u
LIVE. Ce planuri are cu Gold FM Cosmin Gușă, fiul lui Cozmin Gușă? Postul de radio a fost preluat oficial de Gușă jr. În direct, detalii despre ce vrea să fie Gold FM de acum înainte.

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.