Luati de-aici…. Daca mai avea cineva indoieli, cine il apara pe Kuzmin. Fara a citi, a sti sau a se uita macar la ceea ce am spus sau scris. O banala postare, in care, oripilat de aflarea in treaba dincolo de mandat – apropo, sanctionata chiar de Ministrul roman de Externe – am opinat ca, fata de toate cele stranse, Kuzmin ar fi trebuit trimis acasa. Dar, sigur, eu nu am drept la opinie, pentru ca-s pe lista de interzisi ai Rusiei din 2014, iar Cosmin, el, e la premianti…

Pacat… Cat despre partea inchinarii… Cozmin, tu cu cine vorbesti? Tocmai spuneai ca am fost undeva unde am avut acces si stiu. La Cotroceni, consilier prezidential, fireste, nu te gandi la altceva…. Despre bani si comenzi iti permiti sa deschizi gura? Tu? Iarta-l Doamne, ca nu stie de spune!

PS. Eu o duc bine, mersi, si nu am nevoie de nimic. Am o meserie. Dar tu? Am colectia de aberatii si previziuni ale tale care nu s-au intamplat niciodata. E de ajuns o publicare a lor ca sa lamurim, pentru cine mai are dubii, ce Gusa esti. Si a cui. Cat despre bani, la tine-s conturile pline. De unde? Scapat mai tot timpul cand cineva se interesa de tine prin Parchete? Oare de ce? Bine, da, sigur, eu am relatii neprincipiale cu institutiile statului roman.

De MAE vorbeam, nu te aprinde… celelalte le cunosti tu mai bine… papusa mica ce esti…

Iulian Chifu


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.