Am citit săptămîna trecută cu mirare că Mircea Dinescu părăsește TVR unde aparea din 2015 cred, și unde cistiga (cf presei) 15.000 euro/lunar. DInescu are o vorbă pe care o repetă des și plăcere – „Cîini nu pleacă niciodata din măcelarie!”
„Atunci care este motivul plecării? m-am întrebat. Din declaratiile sale făcute presei nu s-a inteles care ar fi aceste motive.
M-am dumirit după ce Ludovic Orban a anunșat că săptămîna viitoare, marti, pe ordinea de zi a Birourilor Permanente se va pune în discutie raportul CA TVR ( si cel Radio). Ambele vor fi respinse de Coaliție, ceea ce duce automat la destiturea conducerilor celor doua instituții media.
Bref, Dinescu este un om informat și știe bine că nu este agreat la virful PNL din cauza relației lui strinse cu Liviu Dragnea, a participării lui la „grupul de la Scroviștea:, patronat de Dragnea. Mai sunt la rînd aparițiile sale repetate la TVR, cind nu a făcut decît să vorbească impotriva liberalilor. Și atunci cînd liberalii au fost in opozitie și după ce au preluat guvernarea. Dinescu l-a taxat identic și pe Klaus Iohannis. Nici USR-istii nu il au la inimă pe Dinescu, după numeroasele lui atacuri la adresa lor.
Pe scurt, parcursul lui la TVR s-a încheiat. Dinescu nu a așteptat să fie concediat pentru că i-ar fi adus un serios prejudiciu de imagine. A preferat să treacă la altă televizune. E de văzut dacă va reuși să se reinventeze. A ales Prima TV unde poate fi văzut cel mai devreme din luna martie.

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.