AcasăClubul preseiVirgil Ianţu, infectat cu Covid-19

Virgil Ianţu, infectat cu Covid-19

-

Virgil Ianţu este infectat cu coronavirus! anunţul a fost făcut de prezentator pe pagina de Facebook. Acesta are o formă uşoară a virusului şi susţine că va trece cu bine peste această perioadă. Prezentatorul şi-a îndemnat urmăritorii să nu lase garda jos şi să se protejeze, anunță romaniatv.net.

”Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!” , a scris Ianțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Ceausescul” . La numarul unu – 1990

0
Astfel, in primavara, cu Mihai Antonescu redactor sef si Petru Berteanu adjunct, apare ‘Ceausescul’. La numarul unu- plin de semnaturile neplatitilor de la ‘Catavencu’...