AcasăInternationalUn jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză:...

Un jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză: „Jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”

-

Mai multe cocktailuri Molotov au fost aruncate pe fereastra locuinței unui jurnalist olandez din orașul Groningen. Willem Groeneveld, fondatorul și redactorul-șef al site-ului de știri locale Sikkom, nu a fost rănit, însă locuința sa a fost afectată, relatează Euronews. Incidentul a avut loc la o lună după ce un jurnalist olandez de investigații a murit, după ce a fost împușcat pe o stradă din Amsterdam.

Willem Groeneveld și partenerul lui au fost treziți de zgomotul geamurilor sparte și au reușit să stingă focul din casă fără a fi răniți. Ulterior, polițiștii au găsit materiale inflamabile în fața apartamentului lor. „Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar jurnalistul și partenerul său au fost foarte speriați. (…) Cauza nu se cunoaște încă, dar Poliția ia problema foarte în serios. Indiferent de motiv, este clar că jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”, au transmis reprezentanții Poliției, citați de Euronews.

Citeşte întreaga ştire: Un jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză: „Jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte”...

0
Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte par Nicolas Iorga. LIBRAIRIE UNIVERSITAIRE J. GAMBER. 1924. In-12. Impecabilă, pagini netaiate a I...

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura