AcasăInternationalUn jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză:...

Un jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză: „Jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”

-

Mai multe cocktailuri Molotov au fost aruncate pe fereastra locuinței unui jurnalist olandez din orașul Groningen. Willem Groeneveld, fondatorul și redactorul-șef al site-ului de știri locale Sikkom, nu a fost rănit, însă locuința sa a fost afectată, relatează Euronews. Incidentul a avut loc la o lună după ce un jurnalist olandez de investigații a murit, după ce a fost împușcat pe o stradă din Amsterdam.

Willem Groeneveld și partenerul lui au fost treziți de zgomotul geamurilor sparte și au reușit să stingă focul din casă fără a fi răniți. Ulterior, polițiștii au găsit materiale inflamabile în fața apartamentului lor. „Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar jurnalistul și partenerul său au fost foarte speriați. (…) Cauza nu se cunoaște încă, dar Poliția ia problema foarte în serios. Indiferent de motiv, este clar că jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”, au transmis reprezentanții Poliției, citați de Euronews.

Citeşte întreaga ştire: Un jurnalist olandez, vizat de un atac cu cocktailuri Molotov. Poliția olandeză: „Jurnaliștii trebuie să-și poată face munca în mod liber”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Ceausescul” . La numarul unu – 1990

0
Astfel, in primavara, cu Mihai Antonescu redactor sef si Petru Berteanu adjunct, apare ‘Ceausescul’. La numarul unu- plin de semnaturile neplatitilor de la ‘Catavencu’...