AcasăJurnaliștiReclamat după ce a vorbit despre problemele etice din FJSC, jurnalistul Ovidiu...

Reclamat după ce a vorbit despre problemele etice din FJSC, jurnalistul Ovidiu Vanghele demisionează

-

Jurnalistul Ovidiu Vanghele anunță că demisionează din poziția de cadru universitar al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, după ce a fost reclamat la Comisia de Etică, în urma unei postări în care vorbise despre problemele de etică ale mai multor persoane din conducerea facultății.

”Prieteni, ce v-am spus eu că o să se întâmple s-a întâmplat: ursarii de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării vor să acopere scandalul petcu folosindu-se de un “scandal Vanghele”.

Ei bine, l-au creat și formal bagabonții, gata, el există: mi-au făcut reclamație la Comisia de Etică a UniBuc.
Și mai mișto este că reclamația la Comisia de Etică a Universității București nu a fost făcută de vreunul dintre cei doi prăduitori de conștiințe pe care i-am încondeiat în postarea prin care îmi exprimam susținerea pentru studenții care l-au reclamat pe acel petcu, nu. (Vorbesc despre un fost prodecan și actualul prodecan, respectiv vâlcu val și podaru dan.) De ce n-au făcut-o? Păi ar fi fost nasol pentru ei să se plângă ei explicit de acea postare, pt că aș fi avut ocazia să arăt în fața comisiei că tot ce-am spus acolo referitor la folosirea calității de prodecan fjsc spre a ticăloși politic mai cu impact în CLS1 (podaru dan) sau la folosirea studenților în proiectul european fjsc-decemiaumiau (foaia chirieacului prins pe vremuri la șantaj) pe vremea lui vâlcu val prodecan sînt, firește, adevăruri”, a explicat, azi, Ovidiu Vanghele, în limbajul colocvial pe care obișnuiește să îl folosească pe pagină sa de Facebook.

Reclamat după ce a vorbit despre problemele etice din FJSC, jurnalistul Ovidiu Vanghele demisionează


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte”...

0
Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte par Nicolas Iorga. LIBRAIRIE UNIVERSITAIRE J. GAMBER. 1924. In-12. Impecabilă, pagini netaiate a I...

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura