AcasăClubul preseiPSD Sector 1, dat în judecată pentru o datorie de 375.000 de...

PSD Sector 1, dat în judecată pentru o datorie de 375.000 de lei către un trust de presă / 41 de materiale pro-Tudorache publicate în campanie, dar nemarcate ca publicitare

-

Conform unor documente depuse, recent, într-un dosar de la Tribunalul București, Organizația PSD Sector 1, prin președinte Daniel Tudorache, a semnat, în martie 2020, un contract de 200.000 de euro pentru a cumpăra ”spațiu publicitar” la câteva site-uri de presă din România, toate aparținând Trustului de Presă Gândul.

Articolele i-au făcut propagandă lui Tudorache și i-au oferit platforme pentru a-și ataca adversarii politici înainte de alegerile locale. În final, PSD Sector 1 nu a achitat facturi de peste 375.000 de lei pentru apariția acestor materiale, iar firma cu care a încheiat contractul s-a adresat Tribunalului București pentru a-și încasa banii.

Dosarul dezvăluie, indirect, o legătură între patronul societății păgubite de PSD și una dintre persoanele implicate, în februarie 2020, în scandalul filajului unor jurnaliști și magistrați.

În iulie 2021, societatea Adv Web TV SRL București a dat în judecată PSD Sector 1, cerând judecătorilor să oblige pârâta la plata sumei de 375.745,80 lei.

Adv Web TV SRL îl are ca unic asociat pe Radu Călin Prunaru, un apropiat și un partener de afaceri al celor care dețin Grupul de Presă Gândul din care fac parte gandul.ro și cancan.ro. Adv Web TV SRL este unul dintre vehiculele prin care cele două site-uri vând spații publicitare, sediul firmei fiind același cu al celor două publicații. Pe două platforme online dedicate datelor despre firmele românești, utilizatorii care accesează Adv Web TV SRL sunt direcționați spre site-ul cancan.ro.

mai mult la /www.g4media.ro/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte”...

0
Breve histoire des croisades et de leurs fondations en terre sainte par Nicolas Iorga. LIBRAIRIE UNIVERSITAIRE J. GAMBER. 1924. In-12. Impecabilă, pagini netaiate a I...

Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura