O nouă demisie de la Digi 24. Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului de televiziune, a decis să plece, după 8 ani. Jurnalista este actuala soție a lui Stelian Tănase.

Elena Vijulie Tănase a declarat, pentru Paginademedia.ro, că se va concentra pe proiecte de film documentar și istorie recentă, domenii de care s-a ocupat și la Digi 24 în ultimii ani, sub influența soțului ei, Stelian Tănase.

Elena Vijulie Tănase: „Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar și istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezența mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte. În pandemie, am prezentat revista presei internaționale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simțit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediție de revista presei va fi duminică, 2 august. Cred că Digi 24 mi-a oferit tot ce îmi putea oferi și a venit momentul să merg mai departe, în acest an. Personal, cred că am nevoie de altă ambianță profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toți să ne vedem mai clar prioritățile”.

Despre planurile ei de viitor, Elena Vijulie Tănase a spus: „Am mai multe proiecte, iar fiecare în parte reclamă foarte mult timp. În următoarele săptămâni mă voi gândi care este cel mai potrivit pentru anul următor. Este vorba de istorie recentă, dar nu știu sigur dacă pe acesta voi merge în perioada următoare. Este o perioadă de gândit acum”.

mai mult la   /ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.