Din superficialitate crasă și din politețe pentru notoriul Ion Cristoiu – adică: sursa Coroiu a Securității, turnătorul de semeni, personajul nociv care practică fake news-ul ca terorism mediatic încă de la începutul anilor ꞌ90 –, șeful USR-ist Dan Barna jignește toată presa independentă din România, care depune sacrificii uriașe pentru a-și face meseria.

Mai exact, căzând în capcana Piticului Utecilă, care l-a întrebat (și el mirat) de ce îl frecventează, dacă până și fanii lui s-au supărat teribil, Barna găsește de cuviință să-i spună lui Coroiu că i-a acceptat invitația fiindcă îl consideră, țineți-vă bine, ”un om de presă reprezentativ pentru România acestor ani”.

Să nu uităm că Ion Cristoiu a fost, de-a lungul ultimilor trei ani, un vârf de lance al atacurilor PSD-ALDE-UDMR la adresa independenței justiției. De asemenea, Cristoiu l-a făcut albie de porci pe Barna, în repetate rânduri, pe sticlă și în scris, din toate pozițiile. De același tratament a avut și are parte USR, aproape zilnic. Tot Cristoiu a porcăit sutele de mii de manifestanți din Piața Victoriei. E fostă ”stea” Antena 3 (care-l instrumentalizează încă în diverse situații) și vechi propagandist USL. Ce ”om de presă reprezentativ”?!

Vă amintim nu doar că numitul Ion Cristoiu nu mai are nimic de-a face cu presa reală de ani de zile, ci și că el se numără printre personajele care au distrus presa românească, au mogulizat-o și au deturnat-o de la menirile ei firești.

mai mult la  /www.podul.ro/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.