Aprilie 2003 : „Ceremonia” de lansare a revistei a inceput la 14.15, cu trei sferturi de ora mai tirziu fata de cit anuntase maestrul de ceremonii Mircea Dinescu.

Cei care se adunasera in Piata Romana – batrini, muncitori, studenti, presa – s-au trezit brusc din moleseala asteptarii cind au auzit venind dinspre Piata Victoriei, un alai, putin spus ciudat. In frunte, fanfara Mambo Siria, apoi un cal cu coarne de cerb, supranumit „renul Bator”, tragind la o sanie cu roti ce transporta un butoi de vin, cu girofar.

Stapinul acestui alai, Mircea Dinescu a impartit, intr-o imbulzeala care a scapat pentru citeva minute de sub controlul jandarmilor, exemplare gratuite din „Aspirina Saracului”. Colaboratorii revistei au stat la coada carutei si au impartit vin din belsug.

Tirajul primului numar al revistei este de 120.000 de exempare. O „combinatie de ziar si revista foarte misto”, potrivit lui Mircea Dinescu, Aspirina Saracului va aparea in fiecare dimineata de vineri. Revista costa 9.800 de lei.

Dinescu a lansat „Aspirina saracului” 18.04.2003


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.