Amintirile lui Mihai Antonescu in emisiunea ‘Romania reala’, editia din 22 ianuarie 2014, 6 TV

0
582

Motto : „Romania așa cum nu ne-o dorim! ”
Emisiune de dezbatere socio-politică ce contine două părți. În prima parte,se prezintă activitatea a două sau trei persoane publice și se dezbate alaturi de un invitat, jurnalist sau analist politic , traiectoria profesională , familială.

În a doua parte a emisiunii , se dezbat subiectele fierbinți ale zilei pe baza informatiilor furnizate de agențiile de presă sau surse proprii. Target-ul nostru țintă îl reprezintă persoanele din mediul urban cu varsta de peste 18 ani, cu educatie medie/superioară.

 


 

istorialuicatavencu.wordpress.com

… la ‘Catavencu’ a aparut, masiv si previzibil, ochiul dracului. Ovidiu si Irina Nacu carau deja citeva milioane in rucsaci, iar tripleta Buscu, Mihaiu, Vulpe nu mai voia sa se hraneasca doar cu entuziasm. In consecinta, cei trei au revendicat insemnate cresteri de onorarii. Nacu, parcimonios din fire, refuza sa dea bani mai multi, pretextind cheltuieli inexistente si investitii utopice. Asa ca echipa Buscu-Mihaiu-Vulpe a purces la santaj: sau dai banii, Ovidiule, sau nu mai scoatem ziarul, care depinde de noi!

In acel moment redactia saptaminalului incomod functiona in doua camere si un hol in vechea Cale a Mosilor, mai precis la numarul 75.

La usa acelei adrese apare intr-o buna zi Mihai Antonescu, dispus sa faca orice, la orice tarif, in naivitatea sa de provincial fara mijloace de trai, proaspat devenit jurnalist veleitar, neremunerat, in presa taranista.

Nacu se foloseste de Antonescu si refuza negocierea cu prima sa echipa redactionala. Astfel, Antonescu devine primul angajat al Editurii Cassandra, cu carte de munca,la numarul 6.  Numarul 7 al ‘Catavencului’ este scris aproape integral de Antonescu, ba mai mult, acesta publica in saptaminal caricatura, grafica, face sedinta de sumar si pe cea de inchidere de editie alaturi de personalul tehnic alcatuit din tehnoredactorul Adrian Bobu si secretarul de redactie Dan Medeanu.

mai mult la   /istorialuicatavencu.wordpress.com/


Descoperă mai multe la Clubul Presei ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.